PKN
Protestantse Gemeente De Wilp-Siegerswoude
 
Bijzondere dienst Bijzondere dienst

Kwam er uit de Friese Wouden nog al eens een gospelband hier in een dienst spelen, deze keer komt de muziek uit een andere hoek. True Colors komt uit Grijpskerk en omgeving, en treedt vooral op in de PKN gemeente ter plaatse. Erg blij met het feit dat deze goede band de sprong waagt naar De Wilp. “Dromen en wensen” heet hun thema dienst, en past heel goed aan het begin van dit nieuwe jaar. Het gaat over de toekomst, over (grote) veranderingen, vrede (of misschien niet) en liefde, plannen maken, teleurstellingen overwinnen etc… Er worden Nederlands talige nummers gespeeld (Evangelische Liedbundel) en ook Engels talige nummers, waar bij het een mix tussen pop en gospel zal zijn. Wat o.a. te denken van “Waiting on a world to change” (John Mayer), “Fields of Gold” (Sting), I have a dream (ABBA), “Wat de toekomst brenge moge”, “People get ready”, “Go like Elijah”(Chi Coltrane), en “Leun op mij” (Ruth Jacott). Kijk maar eens op YouTube, daar staan de meest mooie versies van deze nummers. Deze bijzondere dienst is op zondag 19 januari, en begint om 14:00 uur. Mis het niet! 

gospelband-truecolors.nl
 
terug
 
 
 

Eredienst . Voorganger: Mw. H.Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 16-08-2020 om 09.30 u
meer details

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Doop- en belijdenisdienst In deze dienst zal Hanne Haisma worden gedoopt en zullen haar ouders Freerk Haisma en Lutske Haisma-Veenstra hun doop beamen.
datum en tijdstip 23-08-2020 om 09.30 u
meer details

Eredienst. Voorganger: Mw. Stuut-Vogelzang uit Boerakker
datum en tijdstip 30-08-2020 om 09.30 u
meer details

Eredienst . Voorganger: Da. H. de Kok-Mellema uit Wilsum
datum en tijdstip 06-09-2020 om 09.30 u
meer details

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. STARTZONDAG m.m.v. de gospelgroep "Soon Return" uit Veenhuizen
datum en tijdstip 13-09-2020 om 09.30 u
meer details

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.