Welkom Welkom

Welkom bij PKN De wilp - Siegerswoude.

Op deze website vindt u informatie van de Protestantse Gemeente De Wilp - Siegerswoude die is aangeleverd door de verschillende commissies, maar ook door onze predikant en gemeenteleden.

Voor het laatste nieuws van onze gemeente rond de coronacrisis zie 'Laatste nieuws'

Met ingang van vrijdag 1 mei willen we starten met korte vieringen vanuit onze eigen Oosterkerk. U kunt deze hier bekijken. Omdat er nu geen kerkdiensten gehouden worden, zijn er voor de gemeente ook geen inkomsten vanuit de collecten. Als u een bijdrage over wilt maken voor onze kerk kunt u dat overmaken naar  rekeningnummer: NL59 INGB 0000 8979 54 t.n.v. de Protestantse Gemeente De Wilp-Siegerswoude onder vermelding van het doel (bv gift)

Vanaf 5 juli kunt u weer zonder opgave naar de kerk. De dienst van 5 juli is dan ook de laatste dienst die wordt opgenomen.

Een gift voor de diaconie kunt u overmaken naar rekeningnummer: NL43 INGB 0670 2121 13 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente De Wilp-Siegerswoude

Ook kunt u op de collectezak hieronder klikken om via iDeal een gift te geven. Deze gift komt voor de helft ten goede aan onze eigen kerk en de andere helft komt ten goede aan de diaconie van onze gemeente. De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen GoedDoen. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente.

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 25-10-2020 om 9.30 u

Eredienst . Voorganger: Ds. J.J. Hoefnagel uit Sneek. Stepping Stone komen bij elkaar in De Mienskip.
datum en tijdstip 01-11-2020 om 9.30 u

Dankdienst voor gewas en arbeid. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. (zie ook laatste nieuws!!)
datum en tijdstip 04-11-2020 om 19.30 u.

Eredienst. Voorganger: ds. Johan van der Sleen. Aktie Schoenendoos
datum en tijdstip 08-11-2020 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren. Stepping Stone komen bij elkaar in De Mienskip.
datum en tijdstip 15-11-2020 om 9.30 u