zo 26 mei 2019  om 19.30 u.
Bijzondere dienst:m.m.v. "Young Spirit". Thema: "Altijd bereikbaar"

We hopen samen met de gemeente, zowel jongeren als ouderen, na te denken over het thema:"Altijd bereikbaar" In deze tijd van sociale media zie je iedereen met zijn mobiel in de weer. We bellen, whats appen, etc. wat af. Altijd bereikbaar zijn voor de ander! En alles uit het leven halen natuurlijk: YOLO! (You only live once)
Is dat wel allemaal nodig? En geldt dat ook voor je gebedsleven? Heb je tijd voor God? Is Hij altijd bereikbaar? Genoeg om over na te denken en over te (horen) zingen. We hopen op  jullie/uw komst om er samen een fijne dienst van te maken.

Eredienst . Voorganger: ds. M. Klomp uit Marum. Stepping Stones bijeenkomst in De Mienskip
datum en tijdstip 21-07-2019 om 11.00 u.

Eredienst . Voorganger: ds. E. Kronemeijer uit Beetsterzwaag
datum en tijdstip 28-07-2019 om 9.30 u