zo 26 mei 2019  om 19.30 u.
Bijzondere dienst:m.m.v. "Young Spirit". Thema: "Altijd bereikbaar"

We hopen samen met de gemeente, zowel jongeren als ouderen, na te denken over het thema:"Altijd bereikbaar" In deze tijd van sociale media zie je iedereen met zijn mobiel in de weer. We bellen, whats appen, etc. wat af. Altijd bereikbaar zijn voor de ander! En alles uit het leven halen natuurlijk: YOLO! (You only live once)
Is dat wel allemaal nodig? En geldt dat ook voor je gebedsleven? Heb je tijd voor God? Is Hij altijd bereikbaar? Genoeg om over na te denken en over te (horen) zingen. We hopen op  jullie/uw komst om er samen een fijne dienst van te maken.

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren
datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 u

Bijzondere dienst:m.m.v. "Young Spirit". Thema: "Altijd bereikbaar"
datum en tijdstip 26-05-2019 om 19.30 u.

Hemelvaart. Dienst in de tent bij Strandheem. Spreker: Arie van der Veer. Muzikale begeleiding: LEV
datum en tijdstip 30-05-2019 om 10.00

Eredienst. Voorganger: drs. H de Kok uit Wilsum. Stepping Stones in De Mienskip.
datum en tijdstip 02-06-2019 om 9.30 u