zo 26 mei 2019  om 19.30 u.
Bijzondere dienst:m.m.v. "Young Spirit". Thema: "Altijd bereikbaar"

We hopen samen met de gemeente, zowel jongeren als ouderen, na te denken over het thema:"Altijd bereikbaar" In deze tijd van sociale media zie je iedereen met zijn mobiel in de weer. We bellen, whats appen, etc. wat af. Altijd bereikbaar zijn voor de ander! En alles uit het leven halen natuurlijk: YOLO! (You only live once)
Is dat wel allemaal nodig? En geldt dat ook voor je gebedsleven? Heb je tijd voor God? Is Hij altijd bereikbaar? Genoeg om over na te denken en over te (horen) zingen. We hopen op  jullie/uw komst om er samen een fijne dienst van te maken.

Eredienst (na opgave: Zie kopje: Laatste Nieuws) Voorganger: ds.Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9.30 u

datum en tijdstip 14-06-2020 om 9.30 u

datum en tijdstip 21-06-2020 om 9.30 u

Eredienst (na opgave: Zie kopje: Laatste Nieuws) Voorganger: Ds. G. de Kok uit Groningen.
datum en tijdstip 28-06-2020 om 9.30 u

Eredienst. (na opgave: Zie kopje: Laatste Nieuws) Voorganger: ds. Johan van der Sleen.
datum en tijdstip 05-07-2020 om 9.30 u