zo 27 okt 2019  om 9.30 u

UITNODIGING
Feestelijke opening nieuwbouw
zondag 27 oktober, 10.30 uur

De Wilp-Siegerswoude, oktober 2019.

Beste vrijwilligers, donateurs, gemeenteleden en belangstellenden,

Hierbij nodigen we jullie allemaal van harte uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke opening van de nieuwbouw die de Oosterkerk verbindt met De Mienskip.
Zondag 27 oktober om half 11, na de kerkdienst, is er een moment waarin vrijwilligers en donateurs bedankt worden voor hun inzet. Vervolgens zal ds. J.J. van der Sleen de nieuwe ruimte officieel openen.
De aanwezigen kunnen nu binnendoor naar De Mienskip.
Hier zijn de tafels feestelijk gedekt en staat de koffie en de thee klaar.
De ruime hal, de royale sanitaire voorzieningen en de mooie grote consistoriekamer kunnen bewonderd worden. Het gezellig samen zijn wordt afgerond met een hapje en een drankje.

Namens de kerkenraad,
Ans Wolthuis, scriba

Eredienst. Gedachtenisdienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en theedrinken in De Mienskip.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 9.30 u

18+ gespreksgroep
datum en tijdstip 22-11-2019 om 17.30

Eredienst: Voorganger: Anne-Willem Hoekstra uit Surhuisterveen
datum en tijdstip 24-11-2019 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds.Johan van der Sleen. 1e Advent. Stepping Stones komt samen in De Mienskip. Koffie en thee drinken na de dienst.
datum en tijdstip 01-12-2019 om 9.30 u