Welkom bij PKN De Wilp-Siegerswoude.
Een lange naam omdat we één kerkelijke gemeente zijn, gelegen in twee provinciën: Groningen (De Wilp) en Friesland (Siegerswoude).

We willen een kerk zijn die midden in de gemeenschap van De Wilp en Siegerswoude  staat en vanuit de Joods-christelijke traditie ruimte geeft aan verschillende geloofsbelevingen.
Een kerk, waar je erkenning en herkenning vindt in je geloof. Een kerk, waar respect getoond wordt en zorg voor elkaar. Een open deur voor mensen die zoekende zijn.

Iedere zondagochtend, doorgaans om 9.30 uur, is er een eredienst in de Oosterkerk.
4 keer per jaar organiseert de Commissie Bijzondere diensten een tweede dienst. Dit kan een middag- of avonddienst zijn. Tevens zorgen zij bij 2 á 3 ochtenddiensten per jaar voor bijzondere muzikale begeleiding. Ook worden er door de jeugclubs jeugddiensten georganiseerd.
In het menu onder: Vieringen/Erediensten vindt u hierover meer informatie. U bent van harte welkom!

De Oosterkerk

Eredienst. Voorganger: drs. K. Oosterhuis uit Haren
datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 u

Bijzondere dienst:m.m.v. "Young Spirit". Thema: "Altijd bereikbaar"
datum en tijdstip 26-05-2019 om 19.30 u.

Hemelvaart. Dienst in de tent bij Strandheem. Spreker: Arie van der Veer. Muzikale begeleiding: LEV
datum en tijdstip 30-05-2019 om 10.00

Eredienst. Voorganger: drs. H de Kok uit Wilsum. Stepping Stones in De Mienskip.
datum en tijdstip 02-06-2019 om 9.30 u